Producten en Diensten

diensten1_v2

Basis glas

Floatglas gemaakt van een mengsel van kalk,zand, soda, magnesiumcarbonaat en glasscherven. Floatglas is in diverse diktes en kleuren verkrijgbaar en kan bijna eindeloos gecombineerd worden.

diensten2

Veiligheidsglas

Gelaagd veiligheidsglas is opgebouwd uit glas met een of meerdere pvb-tussenlagen die bijvoorbeeld letselveilig zijn of inbraak vertragend. Thermisch voorgespannen glas, ook wel gehard glas genoemd, breekt in zeer kleine onscherpe stukjes waardoor er een zeer gering gevaar tot verwonding bestaat. Thermisch voorgespannen glas wordt ook toegepast bij een hoge absorptie van warmte om zogenaamde thermische breuk te weerstaan.

Gratis offerte

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Email

Het werk omvat

diensten3_v2

Isolerend glas

Isolerend glas voor een goede thermische isolatie, tegenwoordig is HR++ de norm en in toenemende mate Triple beglazing voor een nog beter thermische isolatie. Veel combinaties zijn mogelijk met andere glasproducten.

diensten5

Brandwerend glas

Enkele of isolerende beglazing die expliciet getest is om rook of brand tegen te houden. Beglazing bestand tegen een brandduur van 20, 30, 60 en 90 minuten. In diverse combinaties mogelijk in zowel EW- als EI-klasse.

geluidswal

Geluidsisolerend glas

Rust, dat wil zeggen een omgeving zonder lawaai, wordt steeds belangrijker. Diverse geluidsisolerende glassoorten voor diverse toepassingen met een opbouw van ongelijke glasdiktes, brede spouwen of akoestische folies. In vele combinaties met andere glassoorten mogelijk.

diensten6

Zonwerend glas

Veel glas betekent dat je de binnentemperatuur goed moet reguleren. Het glas voorzien van een speciale coating op de binnenzijde van het buitenblad zorgt voor een aangenaam binnenklimaat zonder het neutrale aanzien te verliezen. In vele combinaties met andere glassoorten mogelijk.

diensten7

Montage

De specialist monteert het glas in kozijnen van diverse materiaal vervaardigd volgens de huidige geldende normen en regels. Met gebruikmaking van het juiste materiaal kan de 10-jarige garantie worden geborgd.

Al deze producten kunnen door ons worden geleverd en gemonteerd. Wij maken graag voor u een offerte op maat.