Over ons

diensten6

Kunt u zich een ander materiaal voorstellen dat zoveel gunstige eigenschappen bezit als glas? Het is doorzichtig en deze typerende eigenschap maakt glas ook juist zo geliefd. Glas geeft ons de mogelijkheid licht in onze gebouwen toe te laten en indien binnenshuis gebruikt, maakt glas ruimtes veel groter en lichter. Wat denkt u bijvoorbeeld van een schuifpui? In plaats van een muur met een raam geeft een schuifpui daarentegen een zee van licht in uw huis. Of van een dakkapel op zolder? Zo maakt u heel makkelijk van een donkere zolder dé ideaal verlichte hobby- of slaapkamer of breidt u uw badkamer of slaapkamer in een mum van tijd uit tot een royale ruimte. Kortom: glas is een prima product dat makkelijk verkrijgbaar is en goed bewerkbaar voor allerlei doeleinden.

Glas kan daardoor voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Als ramen voor woningen en bedrijfsruimten, maar ook als tafelblad, voor dakkapellen, scheidingswanden, spiegels, glas-in-lood, hardglazen deuren en douchedeuren en wanden, noem maar op. Glas is weerbestendig en beschermt ons tegen alle weersinvloeden. Bovendien is glas niet alleen een sterk, maar ook een milieuvriendelijk product.

Sens Glas heeft verschillende soorten glas op voorraad, of het nu gaat om gehard glas, isolatieglas, ramen of deuren: wij zijn in staat om glas op diverse manieren te bewerken in onze werkplaats. Zoals een bakker om weet te gaan met graan, weet Sens Glas glas te behandelen. Graag vertellen wij u dan ook meer over de verschillende glasproducten en toepassingen hier van. Sens Glas laat klanten graag de mogelijkheden van glas zien en adviseert u in de best mogelijke oplossing, uiteraard rekening houdend met uw budget.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan voor glas op maat!